نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است لوکاس واسکز از رئال مادرید جدا شد باشگاه استقلال: حسینی به‌زودی قرارداد می‌بندد واکنش مدیرعامل تراکتور به بازگشت ترابی به پرسپولیس قایدی، خرید جدید النصر + عکس باشگاه استقلال درخواستی برای بخشش ساپینتو به کمیته استیناف ارسال نکرده است حردانی: سرباز استقلالم + عکس خیال تراکتور از محروم نشدن بیرانوند راحت است؟
سرخط خبرها

تاریخ و ساعت بازی استون‌ویلا و پاری‌سن‌ژرمن | شب سخت پاریسی‌ها در ویلاپارک

  • کد خبر: ۳۲۶۷۲۹
  • ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۳
تاریخ و ساعت بازی استون‌ویلا و پاری‌سن‌ژرمن | شب سخت پاریسی‌ها در ویلاپارک
در آغاز دور برگشت مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، قهرمان زودهنگام این فصل لیگ فرانسه برای صعود به جمع چهار تیم پایانی مقابل حریف انگلیسی خود به میدان می‌رود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پاری‌سن‌ژرمن سه‌شنبه، ۲۶ فروردین ۱۴۰۴، از ساعت ۲۲:۳۰ در خانه استون‌ویلا می‌تواند حتی با یک تساوی هم صعود خود را قطعی کند. شاگردان لوئیز انریکه که هفته گذشته قهرمانی زودهنگامشان در لیگ فرانسه را هم قطعی کردند، در بازی رفت در پاریس توانستند حریف انگلیسی خود را با نتیجه ۳ بر یک شکست دهند تا آن‌ها هم به نظر مأموریت دشواری در بازی برگشت پیش رو نداشته و در یک‌قدمی صعود به نیمه‌نهایی چمپیونزلیگ قرار داشته باشند. البته شاگردان اونای امری در این فصل فرم خوبی داشته‌اند و هنوز هیچ چیز را تمام‌شده نمی‌بینند.

دست بالاتر پی‌اس‌جی در انگلیس

لطف لیگ فرانسه به پاری‌سن‌ژرمن باعث شده است تا بازی گذشته شاگردان لوئیز انریکه در لیگ داخلی به تعویق بیفتد تا حالا پاریسی‌ها با استراحت کامل آماده بازی برگشت مقابل استون‌ویلا در ورزشگاه ویلاپارک شوند. پی‌اس‌جی در بازی رفت ابتدا غافلگیر شد و دروازه خود را بازشده دید، اما با زدن ۳ گل، برگشت خوبی به بازی داشت و حالا به پشتوانه همان برتری، دست بالاتر را در بازی برگشت دارد.

لوئیز انریکه، سرمربی موفق پاریسی‌ها، درباره شرایط تیمش برای این دیدار گفت: در این مرحله خیلی از تیم‌ها مدعی قهرمانی هستند. مشخص است ‏که ما با توجه به نتیجه بازی رفت، دست بالاتر را داریم ولی هدف این است که ‏دوباره نشان بدهیم تیمی در سطح نیمه‌نهایی هستیم. ‏ قبل از بازی اول خیلی فکر می‌کردم که سناریو چه خواهد بود و در ‏بازی چه اتفاقی می‌افتد. به نظرم تیم اونای امری در این مسابقه از جلو دفاع ‏خوهد کرد و البته این خیلی پرریسک است. نتیجه بازی در گروی این ‏است که برای غلبه بر این استراتژی چه خواهیم کرد. ‏

امری در فکر خراب‌کردن جشن پاریسی‌ها

تیم یک‌دستی که انریکه در این فصل ساخته در فرم خوبی قرار دارد و هواداران پاریسی امیدوارند که این فصل بالاخره رؤیای بزرگ تیمشان برای قهرمانی در اروپا به واقعیت بپیوندد. البته استون‌ویلا این روز‌ها فرم خوبی دارد و انریکه به‌خوبی می‌داند که کار صعود تیمش در خانه این حریف ممکن است با چالش همراه شود.

شاگردان اونای امری که این فصل یکی از تیم‌های خوب لیگ جزیره هستند، با داشتن ستاره‌هایی مانند اولی واتکینز، مارکو آسنسیو، مارکوس رشفورد و دیبو مارتینز، اصلا حریف آسان و دست‌وپابسته‌ای نیستند و امیدوارند در خانه و به کمک هواداران، بتوانند ناکامی بزرگ دیگری را در پرونده اروپایی پی‌اس‌جی رقم بزنند.

امری درباره برنامه تیمش در تقابل با پی‌اس‌جی گفت: هدف ما رسیدن به برد با بیش از یک گل اختلاف است. اگر در نیمه ابتدایی بازی گل اول را بزنیم، می‌توانیم به هدف نزدیک شویم. ما با یک برنامه قوی بازی خواهیم کرد و سعی می‌کنیم منسجم باشیم و درک کنیم که بازی در ۹۰ دقیقه چگونه پیش می‌رود. مقابل بروژ، آماده بودیم که به وقت اضافه و ضربات پنالتی برویم و حالا هم همین‌طور خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->